A masszázsok során csak természetes anyagokat használok szőlőmag olaj, oliva olaj, himalája só, 100%-os tisztaságú illóolajokat.

Az extra szűz olívaolajat természetes úton (hidegen sajtolással, préseléssel) nyerik ki az olívabogyókból, ezáltal mentes minden adalékanyagtól.

Jelentős élettani hatással bír, szemben a finomított olajokkal. Az ilyen olaj testbe masszírozása kellemes tapintásúbbá, üdébbé, teszi bőrünket, valamint a bőr kiszáradását is meggátolja, illetve stimulálja a vérkeringést. A kezelés után lehetőség szerint hagyni kell, hogy az olaj magától szívódjon fel.

Hatásai:

Az olívaolaj gazdag A, D és K vitaminokban, csakúgy, mint E vitaminokban, amik a sejtöregedést okozó szabad gyökök elleni küzdelem legfőbb forrásai.

Szőlőmag olaj:

A bőr simaságát, rugalmasságát biztosítja, megelőzi korai öregedését, képes a kollagén szöveteket regenerálni, növekedésüket stimulálni, a petyhüdt bőr állapotát javítani. A bőrbe könnyen és gyorsan felszívódik, különösen alkalmas száraz, érett bőr ápolására. Számos előnyös élettani tulajdonsága miatt valamennyi növényi olajfélénél értékesebbnek tartják.

Enyhe összehúzó hatása miatt feszessé teszi a bőrt, így narancsbőrnél is használható.

Masszírozás közben az értékes vitaminok felszívódnak.
ww  Branch with olives and a bottle of olive oil isolated on white