1 dimenziós szempilla és amit érdemes tudni róla

Korábban 3D szempilla névre hallgatott, de újabban már 1D szempilla hosszabbításnak nevezik. Sokan hallottak már a 1D szempilláról, de arról, hogy valójában mit is takar ez a kifejezés sokan nem tudják. A három dimenziós szempillákat egyenként helyezzük fel egy speciális ragasztó segítségével a vendégek saját szempilláira. A szempillák általában valamilyen szintetikus anyagból készülnek. A ragasztás speciális ragasztó segítségével történik, mely a felrakás után nem látszódik.A felhelyezést egy tájékoztató jellegű beszélgetéssel kezdjük, ahol közösen kiválasztjuk az elképzelt szempilla hosszát és színét. Itt a töltést csak a felső szemhéjon alkalmazzák. Az első szempilla felhelyezése a szempillák sűrűségétől is függ, de általában 1,5- 2 órát vesz igénybe. Fontos, hogy felhelyezés előtt meggyőződjünk róla, hogy nincsen-e esetleges kizáró oka annak,hogy a pillák felkerüljenek. Munkánk végeztével egy természetes hatású, kényelmes és csábító tekintetet kapunk.

Mennyire tartós?

A 1D szempillákról érdemes tudni, hogy a saját szempilláinkkal együtt hullanak ki. Ez a folyamat pedig általában 1- 1,5 hónapot jelent.

Mikor érdemes töltetni?

Amennyiben elégedettek voltunk az eredménnyel és szeretnénk,hogy újra sűrű, szépen ápolt szempillákat kapjunk érdemes 3-4 havonta sűrítésre járni. Itt már jóval rövidebb ideig tart a felhelyezés.

Mire kell figyelni felhelyezés után?

48 óráig nem érheti víz és kerülni kell a párás helyeket. Tilos a smink lemosó használata! Viszketés esetén csak óvatosan szabad megvakarni,mert a dörzsöléstől a szálak kipotyoghatnak. Kerülni kell minden olajos bázisú készítményt.

És ha mégsem tetszik?

A szempilla bármikor könnyedén eltávolítható egy speciális oldó segítségével. Fontos, hogy a már megunt szempillákat szakember szedje le és ne tépkedjük le, mert az igen csúnya következményekkel járhat!

Alkalmazható smink vagy szempilla spirál?

Természetese igen, amennyiben víz alapúak a készítmények. Kerüljük az olajos bázisú anyagokat,mert azok oldják a ragasztót!

Miért érdemes rakatni?

- mindig a szépen, frissen sminkelt hatást
- alkalmakra, utazáshoz a pilla kérésre akár kövekkel is díszíthető
- természetes, de mégis észrevehető
- kényelmes
- az alig látható, vékony szálú szempillák helyett, dús igéző tekintetet kapunk
- sportolás közben is fent marad, mivel izzadtság, víz és könnyálló

Ellenjavallat:

- olajos, hidratáló krémek használata esetén a szem környékén
- szemcsepp használata a szemnél
- kemoterápia esetén
- tartós szemgyulladás, szemszárazság esetén
- allergia esetén
- szem műtétek előtt vagy közvetlen után
- klausztrofóbia esetén
pilla 4321