Növeld önbizalmad...

Manapság nagyon fontos a jó megjelenés az igényes külső. Ahhoz,hogy igazán jól nézzünk ki, hogy tökéletes legyen a bőrünk, csábító a tekintetünk különböző fajta módszereket tudunk alkalmazni. A legegyszerűbb formája a sminkelés. A piacokon rengeteg a kínálat,de érdemes odafigyelni! Fontos,hogy jó alapanyagokkal dolgozzunk,mert a nem megfelelő smink készítmény kiválasztása akár csúnya következményekkel is járhat! Sminkeléskor ha nincs gyakorlatunk érdemes szakember segítségét kérnünk a megfelelő színek és egyéni sminkelési technikák kiválasztásához.

Miért jó ha sminkelünk?

Azért,hogy kiemeljük az arcunk igazi szépségét. Önbizalmat ad, mert az ember már belülről is valahogy jobban érzi magát tőle és ez még sugárzóbbá varázsolja a megjelenést.

Mikor sminkeljünk?

Bármikor. Egy sima hétköznapon is szeretünk mi nők jól kinézni. Ez nem azt jelenti,hogy vakolatnyi sminket kell magunkra kenni. A hétköznapi vagy más néven nappali smink során eltüntetjük a  bőrhibákat és enyhén kihangsúlyozzuk a szemet vagy a szájat,de soha sem helyezünk nagy hangsúlyt mind kettőre! Az alkalmi sminkek a nappali sminkhez képest már feltűnőbbek, látványosabbak, mint színben ,mint erősségben.

Szalonunkban milyen sminket készítenek?

Mivel dolgoznak a szalonba?

Malu Wilz termékekkel, mely professzionális sminkmárka. Kiváló minőségű, bőrbarát, mindig divatos és a legtisztább alapanyagokból készült termék család.
803266-makeup-before-and-after