Pakolások

A terápiás készítmények között az egyik legerõsebb hidratáló és/vagy nutritív hatással rendelkezõ termékfajta. Egyaránt használhatóak zsíros és száraz hajra, típusától függõen. A hagyományos balzsamokkal és pakolásokkal ellentétben nem nehezítik el a hajat, és a fejbõrön is terápiás hatást fejtenek ki. Egyes típusai nyugtató, gyulladáscsökkentõ hatásúak.
Dr. Nagy Spirulina-protein pumpás:
Aminosavakká hidrolizált proteint tartalmaz. Fejbõrön és a hajszálra kifésülve is kiválóan hat. Kipótolja a hajszálszerkezeti rendellenességeket. Erõs hidratáció hiány, irritáció, fejbõrhámlásos tüneteknél mindenképp az egyik kezelõanyagként válasszuk! Citosztatikus kezeléseket követõen elsõkörös terméknek számít. A pumpás kiszerelésének köszönhetõen, tökéletesen felvihetõ a hajszálakra és a fejbõrre.
Dr. Nagy Spirulina - mandorla hajfürdõ:
Biofizikai úton tisztító, tiszta vizet megkötõ, hidratáló hajfürdõ. A hydrolipid réteg egyensúly rendezésére kiválóan alkalmas. A spirulina alga jótékony hatását hozzáadva: olyan enzimeket, vitaminokat, tápanyagot vihetünk a fejbõrbe és a hajhagymához ami más termékcsaládban nem szerepel! Segít a fejbõr immunrendszerét visszaállítani, ezért erõs hidratáció hiány, irritáció, fejbõrhámlásos
Forfora Secca hajfürdõ:
A Fejbõr hámlásával, gyulladásával járó problémák esetén alkalmazandó. Gombás, illetve egyéb rendellenes hámlás kezelésére elengedhetetlen terápiás szer. Bojtorján, borókabogyó, fehér nyírfa kéreg, izlandi zuzmó, borsmenta, allantoin, és levendula összetevõinek köszönhetõen erõs terápiás szernek minõsül. Biofizikai úton tisztítja a fejbõrt. Használata során végre olyan megoldást kaphatunk az akár évek óta kezelt problémákra, amely nem csak pár napra szünteti meg a makacs tüneteket. Koncentrátum, ezért 2:1 arányban hígítani kell. problémák esetén javasoljuk! Hígítva és töményen is egyaránt alkalmazható.
Forfora Grassa hajfürdõ:
Sajnos mára már széles körben elterjedt, sokak által ismert zsíros korpa bakteriális fertõzés kezelésére használjuk. Erõs tisztító és baktériumölõ hatása miatt hatékonyan veszi fel a harcot a makacs fertõzéssel szemben. Folyamatos használata fenntartó kezelésnek is kiváló. Erõs fertõzés esetén kiegészíthetõ egyéb kezelõszerekkel. Tartalmaz többek között ricinus communis magolaj, közönséges bojtorján, borókabogyó, nyírfa, izlandi zuzmó kivonatokat, búzacsíra protein összetevõkkel is rendelkezik. Védelmet biztosít a fejbõrt támadó egyéb élõsködõkkel szemben is. Koncentrátum, ezért 2:1 arányban hígítani kell.
Caduta hajfürdõ
Kiváló hajhullás elleni készítmény. Akár mindennapos használatra. A hajhullások túlnyomó többségében olyan okok vannak a háttérben, amire nem is gondolnánk. A hajhullás megszüntetése mellett hosszú távon látja el a fejbõrt a haj növekedéséhez szükséges tápanyagokkal. Zsírosodást nem okoz. Koncentrátum, ezért 2:1 arányban hígítani kell.
Trattati (Mandula pakolás):
Univerzális fejbõr és hajpakolás, a hydrolipid réteg egyensúlyának rendezésére kiváló. (víz-lipid beállító hatás). Nagy mennyiségû vizet visz a fejbõr mélyebb rétegébe. Hidratáló képessége 80% körül van, mindezt úgy hogy nem zsírosítja, nem nehezíti el a hajat. Szinte minden terápiás kezelésnek fontos összetevõje. Alkalmazása a kezelõlap alapján!

Remélem a további érdekességekmegismerése érdekében felkeresi szalonomat!

Alapproblémák:

eva
virag